Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Tuinpennen en Windmolens

Hier zit absoluut veel liefde in

Onze tuinpennen en windmolens hoeven zich echt niet te verstoppen. Integendeel, ze mogen gezien worden en zouden dat ook moeten doen. In een oogwenk en heel eenvoudig kunnen ze in bloembedden of balkonbakken worden gestoken, en strijden zo om uw aandacht. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren, vormen en maten. Fantasierijke bloemen, prachtige dierensilhouetten, charmante staande lantaarns en expressieve windmolens die graag wat beweging in uw tuin brengen. De meeste van onze tuinpennen en windmolens zijn gemaakt van stevig metaal, trotseren wind en weer en zijn overigens behoorlijk onverwoestbaar. Ze voegen graag wat kleur toe of betoveren met hun trendy roestlook.

Zeg het gerust met bloemen

Met onze gevarieerde selectie van tuinpennen zijn er bloemrijke vooruitzichten voor tuinen, terrassen en balkons. Ze zijn er in verschillende maten en vormen. Of ze nu weelderig, elegant gebogen, levensecht, kleurrijk of als vereenvoudigde silhouetten zijn, ze brengen diverse bloemenpracht in bloembedden of balkonbakken. Ze kunnen eenvoudig worden ingevoegd en opnieuw worden gerangschikt zoals gewenst, maar zijn altijd een verrijking voor uw buitenruimte.

Elk dier heeft zijn plezier

In ons assortiment van tuinpennen vindt elke dierenliefhebber zijn ware plezier. Of het nu een hond, kat, muis of schattige kleine vogels zijn, ze sieren graag elk bloembed of diverse balkonbakken, kunnen eenvoudig worden ingevoegd en naar wens worden verplaatst, en brengen zo dierenplezier voor jong en oud. Ze zijn er in verschillende maten, diersoorten en afwerkingen. Ofwel als opvallende silhouetten in trendy roestlook of als bedrieglijk echte replica's van hun dierlijke tegenhangers. Maar ook met gevoel voor humor. Hier zijn onze niet zo serieus bedoelde "grappige vogels" een grappig en amusant alternatief dat een glimlach op het gezicht van buitenliefhebbers kan toveren.

Verlichtende momenten, eenvoudig ingevoegd

Romantische avonden bij kaarslicht zijn erg populair, vooral op warme zomeravonden, en winnen steeds meer aan populariteit. Wil je dat ook? Met onze elegante en romantische staande lantaarns is niets eenvoudiger: steek ze gewoon in bloembedden of balkonbakken, voeg een theelicht toe, en je bent klaar. Dankzij hun eenvoudige inbreng en herindeling bieden ze "romantiek om mee te nemen". Bij verandering van locatie kunnen ze direct en zonder gedoe met u mee worden genomen en vervolgens de door u gekozen plaats verlichten.

Hier draait alles om jouw decoratie

Kleurrijke windmolens brengen zeker veel beweging in het spel. Hier heb je bij ons keuze te over: van klein en sierlijk tot groot, weelderig en extreem kleurrijk, hier draait alles om jouw decoratiewensen. Onze windgongen draaien elegant in de wind en bieden zelfs bij windstilte een indrukwekkend schouwspel. Maak je geen zorgen, we proberen je hier niets aan te smeren; we willen alleen je eetlust opwekken.