Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Haken en Houders

Nu heeft alles zijn haak

Er is altijd wel iets om op te hangen. Of het nu gaat om theedoeken in de keuken, handdoeken in de badkamer, jassen en mantels in de gang, een schort op het balkon of terras, of de tuinslang in de tuin. Dan is het handig om mooie en praktische wandhaken te hebben. Ze zijn eenvoudig te installeren en zien er ook nog goed uit achteraf. Ze bieden ruimte om dingen op te hangen die anders maar gewoon rond zouden slingeren. Want, zoals het gezegde gaat: Orde is het halve leven. En het heeft altijd een haak.

Hier heb je alles in de hand

Elegante handgrepen zijn een echte versiering. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan houten meubels naar keuze en veranderen snel de algehele indruk van een dressoir, een kast, een deur of een kist. Hier hebben we een indrukwekkende selectie van antieke handgrepen van gietijzer. Allemaal in één stuk gegoten, net als in de goede oude tijd, maken ze robuuste, nostalgische en tastbare veranderingen in een oogwenk mogelijk. Gewoon vastdraaien en daarna kun je naar hartelust grijpen.

Dierenliefde hoeft geen haken en ogen te hebben

Met onze wandhaken kun je ook voor de hond gaan: hier biedt een wandhaak in de vorm van een hond ruimte voor niet alleen de hondenriem. Ook in de vorm van een vogel biedt een praktische wandhaak veel goede diensten. Beide haken zijn gemaakt van weerbestendig gietijzer en kunnen zowel binnen als buiten worden gemonteerd. De praktische en uiterst duurzame haken zorgen voor bijzonder hoge duurzaamheid.

Sommige dingen zouden tuiniers gewoon moeten afvinken

Soms sta je in de tuin echt voor paal, vooral als je de tuinslang eenmaal hebt uitgerold. Dan is het handig om een ​​vaste oplossing en een organiserende houder te hebben, bijvoorbeeld in de vorm van een aan de muur gemonteerde slanghouder. Daar kan de slang na gebruik eenvoudig weer worden opgerold: geen hectisch ontwarren en knopen meer. Een stijlvolle geleider voor de tuinslang kan ook een grote hulp zijn, omdat het gevoelige planten beschermt tegen beschadiging of beïnvloeding door de tuinslang. Eenvoudig in de grond gestoken, zorgt deze decoratieve geleider voor meer bescherming van de planten.Artikel 1 - 12 van 12