Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Beelden en Sculpturen

Trots op Schoonheden, Altijd een Elegant Sieraad op de Juiste Plaats

Mooie figuren, gracieuze beelden - mensen houden er altijd van om hun huis te versieren. Vanaf schilderijen veroverde kunst in de vorm van bustes, figuren en beelden later de binnenruimte en voegde spannende, elegante en artistieke accenten toe. Als blikvangers, goed geënsceneerd en vakkundig geplaatst, kunnen ze elk huis voorzien van een verfijnde touch en een heel persoonlijke verklaring maken. Idealiter harmoniseren ze met de algehele ambiance en geven het een kenmerkend hoogtepunt. Mogelijkheden en geschikte plekken zijn er in overvloed.

Zen, de Gracieuze Formule voor Meer Rust en Kalmte

Zen betekent meditatie. Het is een mindset en levenswijze, een bestaan in het hier en nu dat innerlijke kalmte schenkt en de geest ontspant. Oorspronkelijk afkomstig uit het boeddhisme, krijgt het ook hier steeds meer volgelingen en vrienden. Symbolisch wordt Zen belichaamd door de zittende Boeddha, die volledig in zichzelf lijkt te rusten. Dit zeer populaire beeld straalt onmiddellijk meditatieve sereniteit uit. De Boeddha past zich aan bijna elke omgeving aan en bevordert met zijn gebalanceerde aanwezigheid meer mindfulness en meditatief bewustzijn in het huidige moment.

De Pure Esthetiek en Essentie van Levensbevestigende Vrouwelijkheid

Het vrouwelijke lichaam is altijd een centraal onderwerp geweest in de kunst. Beroemde sculpturen en standbeelden hebben onze wereld altijd verrijkt, denk maar aan de Venus van Milo, de Sfinx of het Vrijheidsbeeld. Voor degenen die deze beelden te groot vinden maar toch eer willen betuigen aan vrouwelijkheid, is het verfraaien van hun ruimtes met kleinere beeldhouwwerken een prachtige optie. Mooie rondingen, esthetische lichamen en harmonieuze anatomie spelen altijd een grote rol in deze figuren. Ze belichamen sensuele vrouwelijkheid en verfraaien graag een plaats naar keuze met vrouwelijke elegantie en pure sensualiteit.

Van Engelen, Feeën en Elven tot Andere Hemelse Wezens

Engelen hebben altijd een prominente positie ingenomen: of het nu als boodschappers van God, bewakers of beschermengelen zijn, ze zijn altijd een symbool van spiritualiteit en onsterfelijkheid. Hetzelfde geldt voor feeën, elven en andere etherische wezens. In een aantrekkelijke vorm gebracht, kunnen ze als decoratieve figuren weer op aarde worden gebracht en je huis verfraaien als mooie boodschappers uit de hemel.

Betoverende Ornamenten, Spannende Materialen en Kunstige Opstellingen

Liefhebbers van abstracte kunst vinden bij ons een rijk en verfijnd repertoire. Intrigerende beelden met gracieuze ornamenten of een elegante mix van hoogwaardige materialen die vakkundig zijn gecombineerd, zijn prachtige blikvangers met een eerder symbolische boodschap. Hier hebben je interpretatievermogen de luxe van keuze. En je hebt vrije keuze.

Liefste Decoratieve Figuren die Dierlijk Plezier Bezorgen

Opgelet, dierenliefhebbers: hier is een kleine selectie van absoluut schattige en opmerkelijke kleine figuren die zorgen voor harmonieus en mooi dierenwelzijn op de juiste plek. Of het nu een hond, kat, muis is - onze schattige viervoeters zijn blikvangers, ornamenten en statements van een bijzondere soort.