Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Balkonmagie

Veel mensen beginnen hun dag met een lekker kopje koffie op het balkon. Het is nog mooier als het balkon al ontspanning uitstraalt en een goede start van de dag mogelijk maakt. Planten, windgongen en andere decoratieve hoogtepunten strelen het oog.

Het Balkon als Charmant Toevluchtsoord voor Vogels en Insecten

Nestkastjes, bijen- en insectenhotels, hommelhuisjes en vogelhuisjes - met deze indrukwekkende onderkomens biedt u waardevolle wezens een mooi thuis. Bekijk mierenkolonies of kweek zelfs een bijenzwerm binnen uw eigen vier muren. In de winter zijn vogelhuisjes altijd een welkome optie om voldoende voedsel te bieden.

Laat Er Groen Zijn!

Wat zou een balkon zijn zonder planten? Waarschijnlijk behoorlijk saai en niet eens half zo gezellig. De juiste beplanting mag om die reden niet ontbreken. Met geschikte plantenbakken creëert u adembenemende accenten. Plantenstekers en windmolens trekken alle ogen naar zich toe. Voor nog meer variatie in bloempotten zijn plantenstekers en windmolens een uitstekende optie. Ze creëren niet alleen betoverende effecten op het balkon bij harde wind. Een genot voor jong en oud!