Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Beelden en Sculpturen

Met ons maakt u gegarandeerd indruk

Stelt u zich eens voor, u plaatst iets moois. In uw tuin, op uw terras of op uw balkon. Een elegant vrouwelijk figuur, een schattig dier of een elegante sculptuur. In ons assortiment vindt u zeker het juiste beeld dat past bij uw persoonlijke smaak. Of u nu een dierenliefhebber bent, een vintage liefhebber, een bloemenkind of een Zen-fan - wij hebben vele prachtige figuren en sculpturen die een ware verfraaiing zijn voor buitenruimtes. Ondanks de verscheidenheid van deze objecten hebben ze enkele gemeenschappelijke kenmerken: ze zijn weerbestendig, praktisch en vervaardigd met decoratieve aandacht voor detail. Veel van de figuren zijn puur decoratief, terwijl sommige een praktisch extra voordeel hebben: ze kunnen worden beplant, bieden ruimte voor vogelvoer, of meten neerslagniveaus. Op deze manier kunnen zowel mensen als dieren er van profiteren.

Rust brengt kracht

Het beeld van de Boeddha symboliseert in het boeddhisme "verlichting". Het staat voor rust, kalmte en innerlijke vrede. Het Boeddhabeeld kan deze geest ook graag verspreiden in uw tuin, op uw balkon of terras. Hier fungeert het graag als stoïcijnse baken van rust en straalt het zijn vredige aura uit - ongeacht het weer. De Boeddha is verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, die verschillende stemmingen weerspiegelen: sommige Boeddhabeelden stralen bedachtzaamheid en kalmte uit, terwijl andere vrolijkheid en blijdschap uitstralen. Afhankelijk van uw stemming en meditatieve instelling vindt u bij ons zeker het perfecte beeld voor uw persoonlijke Zen-ambiance in de buitenruimte.

's Nachts zijn alle katten grijs

Honden, vogels, kikkers en vossen ook. Maar ze schitteren in het daglicht in de helderste kleuren. Natuurlijk alleen als u dat wilt en een kleurrijk exemplaar heeft uitgekozen. Zoals de felgroene en vrolijke kikkers of de kleurrijke paradijsvogels. Voor degenen die iets subtieler willen maar toch een eerbetoon willen brengen aan hun liefde voor dieren, zullen onze levensechte reproduceringen zeker in de smaak vallen. Met veel oog voor detail zijn levensechte stokstaartjes, kleine herten of schattige biggetjes vervaardigd om uw balkon, tuin of terras te versieren. Dierenliefhebbers met een voorliefde voor vintage zullen misschien eerder kiezen voor de opvallende silhouetten in trendy roestlook. Wat u ook kiest, één ding is gegarandeerd: het wordt een beestachtig plezier.

Heeft u een vogel?

Of meerdere? In ieder geval zitten vogels goed bij u als u ze voorziet van een van onze mooie en praktische vogelbaden. Vooral op warme dagen hebben ook vogels grote dorst en waarderen ze de unieke waterbakken die voor hen beschikbaar zijn in de tuin, op het balkon of terras. Maar u kunt ze ook een vogel laten zien. In ons assortiment hebben we veel grote en kleine vogels die balkonbakken of bedden verfraaien en bijdragen aan de diversiteit van gevederde soorten.