Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Vuurkorven en Vuurschalen

Vuurvrij voor een zorgeloos buitenseizoen

Wat is er mooier dan op een zwoele zomeravond te genieten van het leven buiten? Met mensen die je waardeert, boeiende gesprekken, een glas wijn en smakelijke snacks? En bij vuur en kaarslicht? Daar hebben we tal van ideeën voor. Onze vuurschalen en vuurkorven voegen graag lichtgevende accenten toe en bieden de perfecte setting voor een klein kampvuur, en zijn ook echte veiligheidshoogtepunten. In verschillende kleuren, vormen en facetten, en in verschillende maten zullen liefhebbers van het buitenseizoen zeker de juiste vuurplaats vinden - of het nu voor het terras, de tuin of het balkon is.

Vuur weg! Maar alsjeblieft op een mooi presenteerblaadje...

Thuisblijfvakantie. Grillen op het balkon gevolgd door een gezellig samenzijn bij het vuurlicht. Onze eenvoudige vuurschalen zijn hiervoor het perfecte presenteerblaadje. Onversierd maar goed gevormd en absoluut vuurvast, zorgen ze ervoor dat het vuur altijd in het juiste licht verschijnt. Of het nu rond of vierkant is, in trendy roestlook of in blank metaal, ze bieden het perfecte kader voor elk vuur. En de nodige veiligheid, want het vuur kan rustig in hen branden, maar zich nooit verspreiden. Zelfs smeulende sintels zijn in hen perfect veilig. Daarom raden we onze vuurschalen ten zeerste aan, omdat ze tot nu toe elke vuurproef hebben doorstaan.

Rond, robuust en echt solide: Vuurkommen in balfommaat

Als een eenvoudige vuurschaal te simpel en sober voor je is, zijn onze vuurbollen of vuursferen misschien een geschikt alternatief. De vuurvaste basis met standaard van hittebestendig zacht staal wordt gevuld met hout. Vervolgens wordt de ronde top, ook gemaakt van zacht staal, waarop met behulp van lasers ingewikkelde patronen en motieven zijn uitgesneden, erop geplaatst. Het brandende meesterwerk presenteert zo de gloed van de vlammen plus een lichtgevend patroon als extra hoogtepunt. De antieke, roestige uitstraling vult het spannende uiterlijk perfect aan.

De zuilen van de aarde, brandend maar niet gevaarlijk

Spelen met vuur kan ook plaatsvinden in een zuil of ton. Vul het eenvoudigweg met hout en steek het aan. Onze vuurzuilen en -tonnen zijn gemaakt van vuurvast staal en hebben verschillende uitgefreesde patronen die voor extra hoogtepunten zorgen in het licht van het vuur. Zuilen en tonnen zijn bovendien uiterst veilig, beschermen tegen vonken en je kunt het vuur gewoon aan zichzelf overlaten en genieten van hun verwarmende en mooie uitstraling.

Vuur en vlam voor de juiste accessoires

Waar vuur is, moet ook brandhout zijn. Het is fijn als het altijd binnen handbereik is, maar toch aantrekkelijk is opgeslagen. Hier komen onze kleine houtopslagen van pas, want ze zijn zowel praktisch als stijlvol. Ofwel in een elegante torenvorm van massief metaal of als stevig gevlochten manden, die ook uitstekende transportmiddelen zijn. Voor alle aspirant vuur enthousiastelingen en grillmeesters hebben we ook andere handige tools in ons assortiment: Praktische, vuurbestendige grillhandschoenen gemaakt van stevig leer, evenals hittebestendige grillschorten met extra praktische functies zoals handige zijzakken of al geïntegreerd grillgereedschap. Onze grill- en as emmers mogen ook niet ontbreken bij een goede vuurplaats, dus je vindt ze natuurlijk ook in ons assortiment.Artikel 1 - 20 van 39