Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Ordenen

Alles in prachtige orde. Onze organisatoren maken het mogelijk.

In de keuken heeft alles zijn plaats. Ideaal gezien. Op die manier ligt er niets zomaar rond en ziet alles er netjes en opgeruimd uit. In de kasten, op aanrechtbladen en planken. Onze organisatoren kunnen hierbij goede diensten bewijzen. Ze helpen veel dingen netjes op te bergen. En ze zien er ook nog goed uit. Of het nu gaat om broodtrommels, containers in verschillende ontwerpen, maten en materialen en voor verschillende inhoud. Decoratieve schalen en manden, praktische messenblokken of andere mooie containers, in ons assortiment opbergmogelijkheden vind je snel voor elk doel de juiste en ordelijke doos, container, mand of doos. Opbergen is nog nooit zo eenvoudig en mooi geweest.

Dat gaat niet meer in een zak. Liever in een mooie doos.

Met onze mooie dozen en containers is het relatief eenvoudig om alles in perfecte orde te houden. Vooral wanneer je boodschappen doet in onaantrekkelijke plastic verpakkingen. Ze zien er niet alleen niet goed uit, maar zorgen er ook voor dat voedsel vochtig wordt zodra ze eenmaal geopend zijn, waardoor het snel oneetbaar wordt. Daar kun je iets aan doen. En het is eenvoudig, decoratief en stijlvol. Met de juiste doos of container kunnen inhoud van welke aard dan ook snel worden overgezet en indien nodig luchtdicht en veilig worden afgesloten. Ze zijn ook gemakkelijker en netter op te bergen. Of ze nu gemaakt zijn van metaal, keramiek of andere goede en duurzame materialen, ze zien er altijd goed uit en zijn uiterst praktisch.

Neem gerust een mand. Maar hij moet mooi zijn.

Manden, dozen en schalen zijn goed geschikt voor het opbergen van allerlei dingen. Ze zien er goed uit, zijn praktisch en zijn meestal altijd een goede presentatieschaal. Dit geldt zowel voor fruitmanden als voor besteklades, aardappel- of picknickmanden of decoratieve schalen. Veel van onze opbergmiddelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals waterhyacint, riet, zeegras of olijfhout. Dit geeft ze een aantrekkelijk uiterlijk, zodat ze niet hoeven te worden verborgen maar echt kunnen worden getoond.

Scherp je vaardigheden aan: Onze messenblokken

Als je goed wilt koken, heb je scherpe keukenmessen nodig. Of het nu gaat om uien, kruiden, groenten of vlees, een scherp mes vergemakkelijkt het hakproces aanzienlijk. Met onze praktische en uiterst aantrekkelijke messenblokken is dit absoluut geen probleem. Ze zien er niet alleen goed uit, maar beschermen de snijkant van het mes op een zachte en hygiënische manier, dankzij hun flexibele kunststof inzetstukken. Op deze manier zijn je messen altijd goed voorbereid in de keuken.

Glasheldere oplossing: Flessenmanden en -kratten vergemakkelijken het vervoer

Het transporteren en opslaan van flessen is eenvoudig en decoratief met onze flessenmanden en -kratten. Of ze nu gemaakt zijn van metaal, hout of riet, onze flessenmanden zien er goed uit, zijn praktisch en, indien nodig, altijd klaar voor gebruik. Ze zijn op elk moment beschikbaar, of het nu gaat om transport van binnen naar buiten of andersom, en zorgen ervoor dat flesvervoer altijd een veilige aangelegenheid is.