Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Kleine Meubels

Klein, maar krachtig! Deze kleine helpers leveren echt grote diensten.

Vaak zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Soms ontbreken er bijvoorbeeld maar een paar centimeters om bij het bovenste schap te komen. Dan komt een klein, praktisch krukje gewoon goed van pas. Of er ontbreekt niet veel, maar toch ruimte voor specerijen of andere kleine dingen. Een mooi klein rekje dat perfect in de omgeving past, biedt hier snel en bovendien aantrekkelijke oplossing. En omdat elke kleine beetjes helpen en insecten zoals vliegen en muggen in huis echt vervelend kunnen zijn, zorgt een klein deurgordijn voor een groot effect. Het houdt vliegen tegen om de woning binnen te vliegen en kan ook nog dienen als afscherming en aantrekkelijke ruimteverdeler. En, over kleine dingen gesproken, zoals het gezegde gaat: kleine geschenken onderhouden de vriendschap. Kleine geschenken vindt u hier natuurlijk ook.

De randvoorwaarden moeten al kloppen! En dat doen ze.

Sommige dingen moeten al binnen het kader blijven. Met onze rustieke opbergframes is dat helemaal geen probleem. Ze kunnen willekeurig worden neergezet of opgehangen en bieden zo ruimte en het juiste kader voor de decoratieve presentatie van mooie dingen van allerlei aard. Hun rustieke, donkerbruine uitstraling is momenteel erg in trek en past tijdloos bij alle andere randvoorwaarden. Vierkant, praktisch, gewoon goed.

Sommige dingen moeten misschien niet zomaar een plank zijn.

Open, klein en overzichtelijk, maar ook mooi en praktisch, dat zijn onze kleine plankoplossingen voor keuken, badkamer en andere ruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Van ijzer of hout of een aantrekkelijke combinatie. Wat ze gemeen hebben, is dat ze eenvoudig en met een paar handelingen kunnen worden opgehangen, zeer stabiel en functioneel zijn. En er nog goed uitzien ook. Met hen creëert u in een handomdraai praktische opbergruimte en alles is weer netjes op orde. Bij ons vindt u zowel kleine als grote planken in allerlei stijlen. Modern en minimalistisch, net als eerder nostalgisch of in de trendy Shabby-Chic-look. Wat ze gemeen hebben, is dat ze zeer flexibel zijn en open staan voor alles.

Met onze kleinmeubelen bent u altijd uitstekend georganiseerd.

Rommel is niet mooi. Niemand wil dat waarschijnlijk zien en u waarschijnlijk al helemaal niet. Dat hoeft u ook niet. Kleine helpers die net zo stijlvol als praktisch zijn, helpen enorm. Ze zorgen ervoor dat alles altijd een plek heeft, niets verdwijnt en indien nodig snel bij de hand is. Onze kleinmeubelen helpen daarbij en zijn een aantrekkelijke aanvulling op uw bestaande inrichting, ze voegen zich speels en graag in het totaalbeeld. Dat geldt zowel voor de moderne paraplubak als voor kleine bijzettafels, banken en meer.

Onze kleinmeubelen helpen om structuur aan uw huis te geven, zodat het altijd uitnodigend en opgeruimd is.Artikel 1 - 17 van 17