Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Lantaarns en Kaarsenhouders

Zomernachtdromen worden werkelijkheid

Voor romantische zomeravonden bij kaarslicht zijn onze lantaarns en kaarsenhouders perfect geschikt. In een oogwenk verlichten ze alles zodra de schemering valt, en creëren zo een heerlijk knusse sfeer op uw balkon, terras of op een afgelegen plekje in uw tuin. Ze zijn er in verschillende maten, materialen en looks, maar ze hebben allemaal één ding gemeen - er is altijd genoeg ruimte voor een kaars of theelicht. Daarna beschermen ze het kaarslicht tegen uitgaan, dankzij het doorschijnende glas dat elke bries tegenhoudt. Of u nu de voorkeur geeft aan lantaarns of andere prachtige kaarsenhouders, liefhebbers van romantische momenten bij kaarslicht zullen zeker de perfecte versiering vinden voor hun kaars bij ons. En dan kunnen ze echt betoverd zijn.

Ik ga met mijn lantaarn en mijn lantaarn gaat met mij mee

Benadruk de schoonheid van uw tuin, terras of balkon en breng het juiste licht erop. Met onze selectie van mooie, praktische en stevige lantaarns heeft u keuze te over. Of ze nu opgehangen, geplaatst of op een andere manier gepositioneerd worden, ze verlengen graag het plezier van een gezellig plekje tot ver in de late avonduren. Afhankelijk van uw keuze voor een kaars, of het nu een echte kaars, theelichtje of LED-kaars is, kunt u kiezen voor sfeer of veiligheid. Of beide. Onze lantaarns zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en maten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze creëren uitzonderlijke verlichtingsaccenten op plaatsen naar keuze, voegen extra gezelligheid toe en zorgen voor een romantische sfeer op warme zomeravonden.

Gloednieuw en prachtig verhelderend: Onze kaarsenhouders

"Vorm volgt functie" - dit ontwerpprincipe, wat betekent dat de vorm van een ding moet voortkomen uit zijn functie, is duidelijk van toepassing op onze kaarsenhouders. Omdat hun functie is om dingen te verlichten. Met een kaars bijvoorbeeld. Het feit dat hun uiterlijke vorm er ook buitengewoon goed uitziet, is een extra voordeel. Uitgerust met een echte kaars, een theelichtje of een LED-kaars, verlichten ze een plaats naar keuze en zorgen ervoor dat zomeravonden buiten kunnen worden verlengd. De gekozen kaars hoeft zelfs niet bijzonder fel te zijn om een buitengewoon effect te hebben. Soms is minder meer, en het zijn juist de kleinere verlichtingsaccenten die de aandacht trekken en de gezelligheid van een zithoek benadrukken en visueel in de schijnwerpers zetten. U schuift gewoon aan en geniet van de warme zomeravond bij romantisch kaarslicht.Artikel 1 - 20 van 27