Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Wanddecoratie

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is het mooiste wanddecor van het land?

Kale muren kunnen behoorlijk saai zijn. Zonder schilderijen, zonder decoraties, zonder mooi behang, alleen maar een muur? Als je op zoek bent naar meer variatie, ben je hier aan het juiste adres, want wij bieden een breed assortiment aan mooie en decoratieve muurversieringen. Er is zeker voor ieder wat wils. Of je nu van speels, elegant, natuurlijk of romantisch houdt, onze wanddecoratie is altijd een spannende toevoeging en een geweldige blikvanger niet alleen voor muren, maar ook voor ramen, deuren of andere nogal saaie oppervlakken die wel wat kleur kunnen gebruiken. Laat je inspireren door afbeeldingen, kleuren en vormen en geef je vier muren een beetje afwisseling.

Een beetje variatie kan toch geen kwaad? Zeker niet voor je muur.

Bekijk hier onze afbeeldingen en andere opties om je muren een decoratieve touch te geven. Of het nu weelderig, uitbundig en kleurrijk is, met onze wandreliëfs gemaakt van spannende materiaalcombinaties, of meer minimalistisch en eenvoudig met kleine wandhangers of borden. Grootformaat afbeeldingen (met of zonder verlichting) kunnen ook echte en zeer decoratieve blikvangers zijn op de juiste plaatsen. Voor degenen met een hart hebben we een speciale selectie van verschillende harten: klein, middelgroot, groot en gemaakt van verschillende materialen, onze geliefde hartwandhangers laten zeker elk hart sneller kloppen.

Een vleugje nostalgie? Wij hebben precies wat je zoekt.

Sommige mensen vinden het fijn om terug te denken aan vroeger. Toen alles nog beter was, in de goede oude tijd. We hebben een paar memorabilia in de aanbieding die je in je eigen vier muren kunt brengen. Ze betoveren allemaal met een antieke uitstraling en een patina dat herinneringen tot leven brengt. Of het nu een "oude" kandelaar, deurklopper, diverse kooien, manden of antieke terracotta figuren zijn, deze decoratieve elementen overtuigen niet alleen nostalgici met hun vintage look. Moderne mensen vallen ook voor hun charme, want de liefde voor de goede geest van vroeger is helemaal in de mode.

Kale muren? We laten je zeker niet in de steek.

We hebben geen foto's van een tentoonstelling in ons assortiment, maar we hebben wel veel decoratieve wandhangers in alle mogelijke maten en materialen. Kleine maar prachtige hangers met veel oog voor detail, middelgrote kransen gemaakt van natuurlijke materialen of met een meer bloemrijk ontwerp, helemaal tot aan weelderige wandkleden die zeker natuurliefhebbers en liefhebbers van de etnische look zullen verrukken. Het spel met kleuren en texturen is hier een bewust gewenst folkloristisch "speciaal effect". Als aantrekkelijke blikvangers zorgen ze ervoor dat een muur zijn "muurcapaciteit" in de meest letterlijke zin van het woord kan bewijzen.