Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Kopjes en Mokken

Hoog de kopjes! Vooral met zulke mooie exemplaren!

Natuurlijk hebben we allemaal kopjes in de kast: theekopjes, koffiekopjes, kopjes van porselein, glas, emaille, maar ook thermosflessen en andere containers voor uw keuze aan warme en koude dranken. Sommige komen als een set, andere in mooie verpakking, kleurrijk of stijlvol versierd, met mooie bloem- of diermotieven, citaten of andere fantasierijke patronen. Onze brede selectie aan kopjes en mokken zal zeker anticipatie brengen voor uw volgende koffiepraatje of een moment van rustig thee drinken. Ze maken ook uitstekende stijlvolle geschenken of amusante attenties voor een dierbaar persoon naar keuze. Want één ding is zeker: je kunt altijd kopjes gebruiken en eigenlijk nooit genoeg hebben.

Kopjes en Kunst – Een Bijzonder Mooie Combinatie

Kunstminnende koffiedrinkers of artistieke theeliefhebbers zullen blij zijn met onze kopjes. Want hier ontmoet kunst de kop. Concreet, het ontmoet elegante porseleinen kopjes met bekende motieven uit de kunstwereld.
Of je nu van impressionisten houdt of een fan bent van Japanse kalligrafie, onze kopjes voldoen aan de hoogste artistieke normen. Zelfs liefhebbers van delicate bloemenkunst zullen zeker iets vinden bij ons. Bijna alle kopjes uit onze artistiek versierde serie zijn gemaakt van hoogwaardig Chinees porselein, absoluut vaatwasser- en magnetronbestendig, en ze komen aan je deur in een mooie, slag- en breukbestendige geschenkverpakking.

Wil je nog een paar kopjes erbij?

We bieden je verschillende bijpassende kopjes uit een serie met onze mooie en praktische kopjessets. Ofwel als een passend paar kopjes of in een handige set van vier. Er zijn verschillende bijpassende sets met verschillende motieven beschikbaar. Modern, retro, speels, bloemig – hier kan alles wat je leuk vindt, en je zult de kwelling van de keuze hebben. Alle kopjessets zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en zijn absoluut vaatwasser- en magnetronbestendig.

Neem je tijd en geniet van je thee? Natuurlijk!

Zelfs doorgewinterde theedrinkers hebben bij ons een moeilijke keuze te maken als het gaat om mooie en praktische theekopjes. Ze komen natuurlijk compleet met een theezeefje en deksel. Plus een mooie verpakking die de kop perfect beschermt tijdens het transport en ook een mooie geschenkverpakking maakt. Naast je voorkeur voor thee, kunnen onze theekopjes ook andere smaken bevallen. Want ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende motieven en unieke patronen die theetijd nog leuker maken.

Theepot alleen buiten? Binnen ook!

Zin in een mooi theekopje plus een theepot plus filter in een aantrekkelijke geschenkverpakking? Geen probleem. Koken, zetten, genieten, bijvullen is een fluitje van een cent met deze charmante set. Verkrijgbaar in verschillende motieven en even praktisch, mooi en onmisbaar voor theeliefhebbers. Hetzelfde geldt voor onze mooie meeneemtheeflessen. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook uiterst praktisch als je onderweg geen vers gezette thee wilt missen. Het dubbelwandige glas houdt de binnenkant warm en draagt aan de buitenkant comfortabel.