Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Gemaakt van Hout

Deze praktische keukengereedschappen zijn gesneden uit edel hout

Handige ondersteuning in de keuken is iets wat iedereen goed kan gebruiken. Vooral als ze er zo goed uitzien als onze producten gemaakt van extreem hoogwaardige en exotische houtsoorten. Alle houten producten komen uit duurzame en milieuvriendelijke productie, zijn stevig, solide en uiterst duurzaam, en charmeren met hun kenmerkende, natuurlijke houtnerf. Daarom is geen enkel product hetzelfde, elk stuk is uniek en een eenmalig exemplaar. De vele praktische kleine hulpmiddelen verschillen echter niet in termen van ecologische productie, robuustheid en duurzaamheid. Zo kunt u er lang van genieten.

Planken en snijplanken die de wereld betekenen

Snijplanken, ontbijtplanken, pizzaplanken, of kleine planken als onderzetters, onze stukken hout zijn prachtig, praktisch en ook nog eens betaalbaar. De meeste van hen zijn met de hand gemaakt, met gebruik van verschillende soorten hout. Elke soort heeft een andere kleur en nerf, maar ze delen allemaal stevige, robuuste duurzaamheid. En hun onmiskenbare uitstraling, omdat ze een stukje natuur naar uw keuken of tafel brengen. Vooral planken en snijplanken van olijfhout brengen, naast hun unieke karakter en expressieve kleuring, extreme hardheid en weerstand, plus antibacteriële eigenschappen naar de tafel. Dit maakt ze ideaal voor de hygiënische verwerking van voedsel. Of hun decoratieve presentatie.

Lepels, lepels, ze zijn goed voor het eten

Of het nu gaat om een saladebestek, een soeplepel, een pannenheffer, een risottolepel of een spatel, onze karaktervolle lepels van olijfhout zijn niet alleen uiterst praktisch, uiterst stabiel en veelzijdig inzetbaar, ze zien er ook ongelooflijk goed uit. Dit komt door de aangenaam natuurlijke kleur van dit extreem harde houtsoort, evenals de kenmerkende nerf. Olijfhout is bijzonder geschikt voor gebruik in de keuken, omdat het antibacteriële eigenschappen heeft, evenals geur- en smaakneutraal is. De handige houten gereedschappen kunnen veel, zijn zeer veelzijdig, maar niet vaatwasmachinebestendig. Ze hebben hier niets te zoeken, maar ze zijn toch uiterst gemakkelijk schoon te maken. Gewoon afvegen met een vochtige doek en klaar.

Ons serveervoorstel: Gooi het gewoon in een kom

Appels, peren en ander fruit zien er dubbel zo smakelijk uit in onze mooie schalen van olijfhout. Ze zien er niet alleen extreem goed uit door hun opvallende kleur en nerf, maar hebben ook een antibacterieel effect, zijn extreem robuust en duurzaam. We bieden ook schalen van olijfhout aan voor brood, kleinere en grotere snacks en ander fingerfood. Of van andere exotische houtsoorten zoals cederhout of het hout van de Paulownia. Want het natuurlijke hout van deze schalen is hoe dan ook al een geweldige presenteerplaat.

Houten oog, wees waakzaam. Deze hulpmiddelen zijn handig.

Mooie dingen van Moeder Natuur, behulpzaam en goed. Ook onverwoestbaar, robuust en buitengewoon praktisch. Kleine keukenhulpjes van olijfhout kunnen veel en zijn altijd bij de hand. Of het nu gaat om een grilltang, een deegroller, een vleeshamer of een kruidenstamper, onze producten van 100% olijfhout zijn expressieve gebruiksvoorwerpen met toegevoegde waarde die in de keuken zeker goede en belangrijke diensten verlenen.