Olijfhouten vleeshamer - de gevormde keukenhulp voor gerichte vleesverwerking
Om een aangenaam malse kotelet of zelfs steak te bereiden, speelt de voorbereiding een doorslaggevende rol. Door te stampen krijgt het stuk vlees een gelijkmatige dikte en worden de vleesvezels lichtjes gebroken. Dit voorkomt later samentrekken tijdens het braden. Met onze olijfhouten vleeshamer kan de verwerking niet aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker zijn. Het product ligt perfect in de hand, weegt slechts ongeveer 230 g en kan veelzijdig worden gebruikt in je keuken dankzij de gekartelde en gladde kop.
Olijfhout wordt beschouwd als bijzonder robuust en duurzaam. Daarom moet schoonmaken in de vaatwasser worden vermeden, zodat het hout niet poreus wordt. Regelmatig onderhoud van olijfhout wordt ook aanbevolen. Olijfhout is bijzonder geur- en smaakloos, waardoor het bijzonder geschikt is voor het bereiden van voedsel. Vervuilende stoffen blijven ook weg uit je keuken dankzij onze vleeshamer. Dankzij de elegante nerf, die van product tot product verschilt, krijg je ook een echt uniek item. Met een paar klikken sturen we je je nieuwe favoriete stuk.
Artikelgewicht: |
0,23 Kg
|
Afmetingen
( Lengte × Breedte × Hoogte ):
|
25,00 × 9,00 × 5,00 cm |
Informatie over productveiligheid
Fabrikantinformatie:
Benera
Kerzendorf 34
Sachsen-Anhalt
Lutherstadt Wittenebrg, Deutschland, 06889
info@benera.de
https://www.benera.de
Verantwoordelijke persoon:
Benera
Kerzendorf 34
Sachsen-Anhalt
Lutherstadt Wittenberg OT Kerzendorf, Deutschland, 06889
info@benera.de
https://benera.de
Er zijn geen beoordelingen.