Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

LED en Decoratieve Verlichting

Licht creëert sfeer.

Het is niet voor niets dat we spreken over een "romantisch kaarslichtdiner" of een spectaculaire lichtinstallatie. Onze mooie lampen en lichten, hoewel misschien niet zo spectaculair, trekken altijd de aandacht wanneer ze in het juiste licht worden geplaatst en dienen als een decoratieve blikvanger. Soms romantisch, soms speels, soms eenvoudig en zonder franjes, ze laten u spelen met licht en schaduw. Zowel in uw interieur als in de tuin, op het balkon of op het terras. En ze kunnen snel de juiste sfeer creëren voor uw stemming.

Verlichtende Momenten voor Uw Interieur
Sfeervolle atmosfeer door indirect, zacht warm licht: Onze tafellampen gemaakt van dun, doorschijnend porselein zijn hiervoor een ideale lichtbron. De zuilvormige, niet bijzonder grote staande lampen met subtiele geperforeerde patronen, vaak versierd met bloemmotieven, creëren fantastische lichteffecten. Ze zijn ingetogen maar buitengewoon decoratief. Degenen die van dieren houden, zullen ook bij ons vinden wat ze zoeken, want deze mooie porseleinen lampen zijn ook verkrijgbaar in charmante uil- of visvormen. Tijdloze elegantie gecombineerd met een gezellige sfeer, onze hoogwaardige tafellampen zullen zeker ieders ogen laten stralen.

Stijlvolle Verlichting voor Buitenruimtes
Creëer hoogtepunten voor uw tuin, terras of balkon met onze charmante en expressieve kleine buitenlampen, die een gezellige en verlichtende sfeer bieden in de schemering. Of u nu kiest voor het oriëntaals ogende beeldhouwwerk of een schattig diermotief, energiezuinige LED-verlichting brengt prachtig licht naar buiten. Gemaakt van polyresin zijn deze lampen wind- en weerbestendig en bijna onverwoestbaar. Ze hebben de mogelijkheid om een warme zomeravond in het juiste licht te zetten. Dankzij de aan- en uitknoppen kunnen ze op elk moment worden bediend.

Meer is meer: Combineer eenvoudig kleine verlichtingsaccenten
Voor degenen die liever veel kleine lichtjes willen laten schijnen, kies eenvoudig een van onze sfeervolle lichtkettingen of een mooi kaarsenensemble. Hiermee creëert u direct romantiek met een druk op de knop. Onze decoratieve lichtkettingen bieden ofwel bloemige kleine hoogtepunten in de vorm van gloeiende rozenbloesems. Of u kunt kiezen voor een kaarsen- of rozenensemble met LED-verlichting, die subtiele en zachte lichtmomenten bieden en een warme, romantische sfeer creëren op veel plaatsen in uw huis.

 

Op een tafel, nachtkastje of een plaats naar keuze: Laat er licht zijn!
Kleine maar prachtige tafellampen kunnen met een druk op de knop een gezellige sfeer creëren. Door middel van een warm licht dat niet alleen de duisternis verlicht, maar ook sfeervolle accenten zet. Stijlvol, elegant en tijdloos, deze lichtbronnen zullen ongetwijfeld de algehele indruk verbeteren en elke plaats van uw keuze verlichten. Gewoon "spot on", sommige lampen hebben ook een dimfunctie, wat betekent dat u bepaalt hoeveel licht u in de duisternis wilt brengen.