Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Tafeldecoratie

Wij hebben wat mooie decoratie-ideeën voor u opgediend.

Neem plaats, alstublieft! Onze prachtige decoratieve objecten reageren graag op deze uitnodiging. Ze kunnen niet alleen mooie tafelversieringen zijn, maar ook alle denkbare hoekjes van uw huis opvrolijken. Hier heeft u keuzestress. We bieden onderscheidende kaarsenhouders voor theelichtjes, kaarsen of LED-lichten, evenals elegante schalen of charmante onderzetters. Sommige van onze stukken zijn gewoon heerlijk om naar te kijken, terwijl andere graag nog een andere, vaak praktische, functie vervullen. U kunt ze naar wens mixen en matchen, maar veel zijn ook echte solisten. Als zodanig willen ze niet dat iemand hun schijnwerpers steelt. Wat ze gemeen hebben, is dat ze veel stijlen van decor perfect en decoratief aanvullen, waardoor ze echte aanwinsten zijn.

We serveren dit graag op een zilveren dienblad voor u

"Chic in een schaal" zou het motto kunnen zijn voor onze veelheid aan verschillende schalen. Ze zijn er in veel verschillende materialen, vormen en maten. Er is zeker voor elk wat wils. Of ze nu natuurlijk zijn gemaakt van fijn hout of geweven zijn van waterhyacint of sisal, of elegant zijn in porselein, keramiek of glanzend aluminium. Hier bieden ze graag hun diensten aan: of het nu als fruitschaal is of als verzamelplaats voor mooie dingen van allerlei aard, ze vallen zeker op in elk geval. En ze zijn ook uiterst praktisch, omdat ze altijd een stijlvol en opgeruimd presenteerblad zijn.

Uit fijn hout gesneden: Praktische planken en onderzetters van olijfhout

Snijplanken, ontbijtplanken, pizzaplanken of kleine planken als onderzetters, onze houten stukken zijn prachtig, praktisch en ook nog eens betaalbaar. De meeste ervan zijn handgemaakt, met verschillende soorten hout. Elke soort heeft een andere kleur en nerf, maar wat hetzelfde is, is hun solide, robuuste duurzaamheid. En hun onderscheidende uiterlijk, want ze brengen een stukje natuur in uw keuken of op uw tafel. Vooral planken en onderzetters van olijfhout brengen niet alleen hun unieke karakter en expressieve kleuring met zich mee, maar ook extreme hardheid en weerstand plus antibacteriële eigenschappen naar de tafel. Dit maakt ze ideaal voor de hygiënische verwerking van voedsel. Of hun decoratieve presentatie.

Hier gaat er wat licht voor u aan! Mooie kaarsenhouders zorgen voor een prachtige gloed.

Iedereen die dingen bij kaarslicht heeft bekeken, kent het gezellige, romantische en huiselijke effect. Vooral als de kaars niet zomaar komt, maar aantrekkelijk wordt gepresenteerd. Bijvoorbeeld met een mooie kaarsenhouder. Of een decoratieve kaarsenstandaard. Onze theelichthouders kunnen ook de gloed behouden en zijn de mooiste presentatie voor theelichtjes of kleine LED-lampjes. Ofwel in een stijlvolle set geworpen of als oosters versierde lantaarns van gekleurd glas.

Ons assortiment geurkaarsen is ook het bekijken (en ruiken) waard. Overtuig uzelf maar.