Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Plantenorganizer

Mogen wij u een mand aanbieden?

Of een bloempot? Of zelfs een hele plank voor uw groene dromen? Plantenliefhebbers vinden hier wat ze zoeken. We hebben een ruime selectie plantencontainers van allerlei soorten. Voor binnen en natuurlijk voor buiten. Hier vindt u veel mooie manden, potten en andere vaten voor uw balkon, tuin of terras. Er is zeker voor ieder wat wils. En voor elke type plant. Of ze nu diepe wortels hebben, weelderig loof, vorstbestendig zijn of een ware bloemenpracht voortbrengen. Ook wat betreft materiaal hebben we heel wat te bieden: verzinkt en gepoedercoat staal, verschillende houtsoorten en steenmaterialen, riet en ander stevig vlechtwerk, keramiek, terracotta en ten slotte, voor een kleine eeuwigheid, opties gemaakt van Eternit, cement en polyresin.

Chic in een schaal: Fantastische plantenschalen met de charme van voorbije decennia

Antieke charme, verweerde patina, nobele verwijzing naar het verleden: Onze plantencontainers en schalen in antieke stijl zijn iets heel bijzonders. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verschillende materialen: Van terracotta vertelt het verweerde steenuiterlijk oude verhalen van vroegere dagen. Of vervaardigd uit stevig staal met opzettelijk verouderde gevel brengen ze antieke sfeer op het balkon, terras of in de tuin en herinneren aan oude mediterrane tuinontwerptechnieken. Het materiaal trotseert wind en weer en is niet te beroerd voor welke plaats dan ook. Onze antieke plantencontainers zijn een ideaal cadeau voor alle nostalgici, romantici en liefhebbers van de trendy Shabby Chic look. En ze imponeren ook door hun praktische gebruik: Velen van hen hebben handvatten die een snelle en probleemloze verplaatsing van A naar B mogelijk maken. Dus verplaatsing is niet in gevaar.

Voor grappige tuiniers en natuurminnende lolbroeken: Grappige plantencontainers die geen grap zijn

Nu wordt het leuk: Met onze kleine figuren en plantencontainers verandert uw terras, balkon of tuin snel in een groot plezier. Want ze zijn anders dan gewone bloempotten en brengen naast weelderig groen en kleurrijke bloemen nog meer kleur in uw tuin. Of het nu originele plantenschoenen zijn met muizen, egels of vogels, of grappige schapen of andere grappige figuren, met hen is tuinontwerp gegarandeerd veel plezier.

Hoofden die ook potten zijn. En daarom gemakkelijk te beplanten

Geef uw tuin een gezicht. Of zelfs meerdere. Onze expressieve plantenpotten zijn verkrijgbaar in veel interessante hoofdvormen en uit verschillende materialen. Soms lijken ze op antieke godinnen, wier gezichten uw balkon, tuin of terras sieren. Ze komen ook als dierengezichten, die graag hun hoofden bij elkaar steken in een bed naar keuze. Of het nu van keramiek, terracotta of polyresin is, de hoofden zijn wind- en weerbestendig en kijken uit naar een beplanting die bij hun karakter past.

Snel, snel in het mandje!

Laat ons u gerust een of twee manden geven en beplant ze met bloemendromen. Hier hebben we een ruime selectie manden in vele verschillende maten, gemaakt van verschillende materialen en in veel stijlen. Stevig, natuurminnend vlechtwerk is inbegrepen, evenals exemplaren met een antieke uitstraling van metaal. Ook verkrijgbaar in trendy roestoptiek. Al onze plantenmanden zijn absoluut wind- en weerbestendig en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.