Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Decoratieve Hangers

Van Woonruimte naar Droomwoon. Heel eenvoudig met de juiste decoratie-ideeën.

Hier zijn onze decoratieve hangers slechts een manier om een ​​meer uitnodigende sfeer te creëren. Ze sieren plafonds en muren of hangen vrolijk aan ramen en deuren en voegen zo een decoratieve waarde toe. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, gemaakt van verschillende materialen en in veel verschillende stijlen: van A zoals aangename ambiance tot L zoals landelijke stijl en S zoals shabby chic tot Z zoals betoverende herbestemming. Er is zeker een geschikte vondst voor elke stijl en smaak. Dus, neem een kijkje, pak er een en hang het op.

Deze Decoratieve Hangers Komen Uit Het Hart...

Het hart als symbool van liefde raakt nooit uit de mode. En waarom zou het ook? De zacht gebogen vorm, de fijne lijnen en volop ruimte voor interpretatie - dat maakt het zo populair. Dit geldt ook voor onze ontwerpers, die een verscheidenheid aan hartideeën konden realiseren. Dit geldt zowel voor het materiaal als het ontwerp. Delicaat metaal, eerder rustiek hout, kunstig gevlochten wilgenhout of elegant zilver, onze hartvormige decoratieve hangers zijn verkrijgbaar in zoveel variaties als het hart verlangt. En dat is maar goed ook.

Vlinders in je Buik? Of als Decoratieve Kamerornamenten...

Vlinders staan ​​voor zomer, zon, zonneschijn en een zekere lichtheid. Hun speelse gefladder herinnert ons aan zomerweiden en zorgeloze natuurlijkheid. Dat is wat ze zo populair maakt en daarom zijn ze perfect als decoratieve kamerornamenten. Onze speelse decoratieve hangers met vlindermotieven vormen hierop geen uitzondering. Integendeel. Mooi, sierlijk en delicaat, ze betoveren je interieur en brengen een zomerse sfeer in het spel. Ze sieren graag muren, ramen, deuren of andere oppervlakken die waarschijnlijk een beetje saai zouden lijken zonder hen.

Zon, Maan en Sterren? Ja, Graag!.

Opvallende decoratieve hangers zijn een ornament voor het huis, erf, terras of balkon. Terwijl ze binnenshuis hun visuele effect ontplooien door hun goede looks en fantasierijke vormen en kleuren, voegen ze buitenshuis wat beweging toe. Vooral als ze zachtjes in de wind wiegen en een aangenaam geluid creëren. Dit geldt met name voor onze speelse hemelse motieven. Hier zorgt de decoratieve hanger "Zon", met zijn ingelegde glazen ballen, voor een prachtige reflectie van het zonlicht. Of de sterren, die, door de wind geblazen, een prachtig geluid creëren. Spannend en rustgevend tegelijk.

Ruimte voor Ontwerpmogelijkheden.

Decoratieve hangers bieden volop ontwerppotentieel. Ze verbeteren direct muren, deuren en ramen. Soms bieden ze ook de mogelijkheid om zelf creatief te worden. Zoals bijvoorbeeld met onze kooi. Al een prachtige blikvanger op zich, maar hij kan ook naar wens worden gevuld. En graag seizoensgebonden specifiek. Misschien met zomerbloemen of decoratieve kerstornamenten. Ook de maritieme glazen ballen nodigen uit om gevuld te worden. Misschien met theelichten? Hier is jouw verbeelding nodig.Artikel 1 - 20 van 57