Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Kannen en Vazen

Dank je wel voor de bloemen. En de vazen.

Wat is er mooier dan verse bloemendromen die je huis sieren? Geurig, kleurrijk en levensbevestigend. Ze zien er dubbel zo goed uit in een elegante vaas. Ze zullen zeker ook niet protesteren tegen een mooie plantenschaal. Ontdek bij ons een grote verscheidenheid aan vazen, plantenbakken, potten en kannen. Gemaakt van verschillende materialen, in vele vormen, maten en ontwerpen, en geschikt voor verschillende interieurstijlen: of het nu modern en minimalistisch is, speels en romantisch, of voor liefhebbers van landelijke stijl of shabby chic.

Alleen Potten Binnenshuis?

Let op – Nostalgie Alarm! De goede oude melkkan roept herinneringen op aan vroeger. Wat vroeger werd gebruikt om melk te halen, dient nu als een mooie decoratie voor je huis. Hetzelfde geldt voor de goede oude waskom in authentieke retro emaille look, die vroeger goed van pas kwam om de waskom in de bad- of slaapkamer te vullen. Of een niet zo oude gieter in retrostijl. Onze verschillende kannen zijn geweldige decoratieve objecten voor binnen of buiten: of het nu in de serre is, op het terras, in de badkamer of woonruimte, ze zien er altijd goed uit, brengen vreugde en roepen veel herinneringen op. Onze mooie gieters vormen hierop geen uitzondering, maar hebben in plaats daarvan een extra voordeel: omdat bloemen, regelmatig bewaterd, langer meegaan en nog meer vreugde brengen.

Er Bloeit Iets Moois voor Jou Bij Ons. Bijvoorbeeld, Veel Geweldige Vazen.

Hier is een prachtig boeket van verschillende vazen en plantenbakken. Snijbloemen voelen zich helemaal thuis in onze vazen. Of het nu als enkele bloem is met wat groen of als een heel boeket. In veel maten, vormen en ontwerpen zijn ze perfect voor allerlei soorten bloemen. Rozen, lelies, anjers, dahlia's en andere bloeiende fantasieën zien er bijzonder prachtig uit in hen. Ons assortiment omvat extravagante vazen, evenals moderne, minimalistische of liefdevol speelse varianten. Zelfs met onze plantenbakken komen vrienden van de groene vingers aan hun trekken. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn altijd indrukwekkende blikvangers. Prachtig beplant maken ze natuurlijk een nog betere en meer decoratieve indruk.Artikel 1 - 20 van 54