Gratis verzending vanaf 60€
Gratis retourzendingen
Achteraf betalen mogelijk

Deur- en Tochtstoppers

Deur- en Tochtstoppers: Vind Aantrekkelijke Ontwerpvormen bij Benera

De deurstopper is een beproefd en zeer nuttig woonaccessoire waarmee u knallende deuren en beschadigde muren effectief kunt voorkomen. Een zuchtje wind bij tocht is genoeg om een deur met een harde klap dicht te laten vallen. Snel kan hierbij de deurpost beschadigd raken of het slot zelf lijden.

Maar zelfs bij onbezonnen, enthousiaste openingen van de deur kan het gebeuren dat de objecten erachter worden beschadigd. De klink kan langs de muur schuren of tegen een meubelstuk aan komen en zo schade veroorzaken. Een deurstopper kan dergelijke ongelukken en schades effectief voorkomen en ziet er daarbij ook nog eens stijlvol uit. De individuele deurstoppers verschillen minder in functie, maar meer in ontwerp, kleur, vorm en materiaal. Voor kinderkamers zijn er speelse, schattige en liefdevolle dierontwerpen, terwijl neutrale maar even effectieve deurstoppers meer geschikt zijn voor woonruimtes of zakelijke ruimtes. Naast functionaliteit moet de deurstopper natuurlijk ook aan uw ontwerpwensen voldoen. Het uitgebreide assortiment biedt de juiste deurstopper voor elke leefruimte en bijna elke interieurstijl.

Bescherming van Kleine Handen en Pootjes

Een deurstopper voorkomt niet alleen schade aan deurkozijnen, meubels en muren, maar beschermt ook kleine handen en pootjes tegen verwondingen. U bent vast bekend met het probleem dat deuren een magische aantrekkingskracht hebben op kinderen. De kleine rakkers spelen maar al te graag met de deur, en binnen de kortste keren kunnen kleine vingers bekneld raken. Met een deurstopper kunt u niet alleen een enthousiaste opening van de deur voorkomen, maar ook de vergrendeling. Plaats eenvoudig de stopper in de geopende deur, en de vingers van het kind zijn beschermd. De deurstopper is ook een zegen voor dierenpootjes, want hoe vaak zijn kattenpootjes en hondenpootjes niet bekneld geraakt in een plotseling dichtslaande deur? Dankzij deurstoppers wordt dit gevaar afgewend, en u hoeft niet langer bang te zijn om uw viervoetige vrienden.

Flexibele Vloerdeurstoppers Kunnen Overal Worden Gebruikt

In oudere gebouwen komt het vaak voor dat deuren gewoon niet in de gewenste positie blijven staan. Zodra u het raam opent, slaat de deur gewoon dicht en veroorzaakt lawaai. Tocht om de zomerse hitte uit de kamer te krijgen? Geen kans, want de deuren blijven niet open staan. Flexibele deurstoppers zorgen ervoor dat dit probleem tot het verleden behoort. Waar u hem ook nodig heeft, de flexibele stopper kunt u op elk gewenst moment op de gewenste deur gebruiken. In het juiste ontwerp valt een deurstopper nauwelijks op of voegt zelfs een aantrekkelijke decoratie toe aan de ruimte. Bij Benera vindt u een ruime selectie deurstoppers, variërend van schattig tot modern en minimalistisch. In de winter zijn tochtstoppers overigens ook een geweldige manier om het comfort in woonruimtes te vergroten. Ze voorkomen tegelijkertijd een onaangename tocht onder de deur en zorgen voor open of gesloten deuren, naar wens. De selectie geschikte deurstoppers voor elk doel is groot, en ook op het gebied van ontwerp zult u het juiste product vinden bij Benera.

Voorkom Insluiting en Uitsluiting Dankzij Deurbuffers

Heeft u een washok of spelen uw kinderen ook zo graag in de voortuin? Dan kent u vast het probleem van per ongeluk dichtvallende deuren. U moet voortdurend naar de sleutel grijpen of de deurbel gebruiken. Ook hier kan een deurstopper de oplossing van de problemen zijn. Als u een bepaalde deur permanent in positie wilt houden, kunt u de stopper stevig monteren. Als u daarentegen liever flexibeler wilt zijn, zijn beweegbare deurstoppers uitstekende opties. Veel modellen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zodat u ook tuindeuren of voordeuren open kunt houden. Binnenshuis kunt u ook kiezen voor modellen van stof.Artikel 1 - 14 van 14